ورود / ثبت نام سبد خرید 0
اگر برنامه نویسی را به تازگی شروع کرده باشید درگیر این هستید که دقیقا دنبال یادگیری کدام زبان برنامه نویسی بروید و در زمینه ای که مورد علاقه ی شماست سوال شما این است که بهترین زبان از همه نظر کدام است ؟
اگر دقت کرده باشید زبان های برنامه نویسی بسیار زیاد هستند و انتخاب کردن زبان گاهی برای برنامه نویسانی که تازه شروع کرده اند سخت است . در این پست آموزشی و ویدیویی که در انتهای این پست هست شما به درک درستی از زبان های برنامه نویسی میرسید و در نهایت با اطمینان میتوانید یک زبان را انتخاب کنید و آنرا یاد بگیرید.
در حالت کلی اگر سوال های زیر در ذهن شما است این ویدیو و پست به درد شما میخورد :
در ابتدا باید در نظر داشته باشید برنامه نویسی گستردگی فراوانی دارد و شما باید ابتدا زمینه ی برنامه نویسی که در آن قصد دارید فعالیت کنید را مشخص کنید و سپس اقدام به انتخاب زبان نموده و آموزش ببینید.
اگر به زندگی برنامه نویسان دیگر نگاه کنیم میبینیم که انتخاب زبان برنامه نویسی برای آنها طبق چهار ملاک زیر بوده است و آنها با در نظر گرفتن چهار مورد زیر اقدام به انتخاب ، یادگیری و کار با آن زبان برنامه نویسی شده اند :
در ادامه به توضیح تک به تک ملاک های بالا میپردازیم.
1 - فرصت های شغلی : از آنجایی که اکثر افراد جهت کسب درآمد از راه برنامه نویسی وارد این حوزه شده اند دوست دارند زبانی را انتخاب کنند که فرصت های شغلی و درآمد از طریق آن زبان برنامه نویسی تضمین شده باشد تا زحمت های انها هدر نرود. هم اکنون بازار کار به سمت دستگاه های هوشمند کوچک مثل تبلت ها و گوشی های موبایل در حال حرکت است چون روز به روز تعداد موبایل ها در حال افزایش است حال برنامه نویسی انتخاب میکند که برای موبایل ها اپ بنویسد و برنامه نویس دیگری انتخاب میکند در زمینه ی بازی سازی برای موبایل فعالیت کند و این کاملا بستگی به خود فرد دارد که در کدام زمینه و زبان برنامه نویسی وارد شود.
2 - آینده و چشم انداز : برنامه نویس علاوه بر فرصت های شغلی یک زبان برنامه نویسی ، دوست دارد یک زمینه در برنامه نویسی را انتخاب کند که آینده ی عالی داشته باشد یعنی زبانی را یاد بگیرد که مطمئنا در آینده رشد میکند و اگر برنامه نویس احساس کند که آینده ی زبان برنامه نویسی رو به افول و تباهی است هرگز به سمت آن زبان برنامه نویسی نمیرود.
3 - آسانی یادگیری : هر زبان برنامه نویسی که نسبت به بقیه آسانتر باشد افراد زیادی را به خود جذب میکند چون معمولا افرادی که به زمینه ی برنامه نویسی علاقه مند میشود در ابتدای کار دوست دارند ابزارها و زبان های برنامه نویسی ساده و راحت باشد و زیاد درگیر مسائل فنی نباشند و این خود یکی از ملاک ها برای انتخاب زبان برنامه نویسی است.
4 - تعداد پروژه های قابل انجام : در حقیقت هر چقدر پروژه های قابل انجام با یک زبان برنامه نویسی زیاد باشد جامعه ی بزرگتری هم دارد و طبیعتا جامعه ی بزرگتر بهتر است چون شما میتوانید در این جامعه سوال های خود را پیدا کنید و اگر پاسخ سوال خود را پیدا نکردید میتوانید در انجمن های برنامه نویسی مثل استک اور فلو سرچ کنید و یا در گیتهاب نمونه کد هایی پیدا کنید که به شما کمک کند.
در ادامه ی مقاله به معرفی زبان های برنامه نویسی برای هر زمینه ی شغلی برنامه نویسی میپردازیم.
همانطور که میدانید زمینه های برنامه نویسی گسترده است و نقشه ی راه باید طوری ترسیم شود که در نهایت شما بتوانید زبان یا زبان های برنامه نویسی مناسب را پیدا کرده و بدون هیچ دغدغه ی دیگری شروع کنید به یادگیری
در زیر زمینه های مختلف برنامه نویسی به همراه بهترین زبان های برنامه نویسی که میتوانید انتخاب کنید برای شما شرح داده شده :
البته در نظر داشته باشید که یادگیری هر زبان برنامه نویسی نیازمند فراگیری دانش علوم کامپیوتر و مبانی آن است در غیر این صورت در تمامی زبان های معرفی شده در بالا شکست خواهید خورد البته برعکس این موضوع هم غلط است که فقط علوم را یاد بگیرید و به برنامه نویسی و .. نپردازید.
سخنی از اریک ریموند جزو یکی از برنامه نویسان تاثیر گذار در جهان :
یادگیری علوم کامپیوتر نمیتواند از هیچ کس برنامه نویس خوبی بسازد ، همانگونه که فردی قلم موها و رنگ ها را بشناسد نمیتواند نقاش خوبی باشد ...<< اریک ریموند >>
با خواندن مقاله ی بالا و دیدن ویدیو پائین توسط مهندس نیکزاد ، شما به راحتی میتوانید مسیر خود را پیدا کنید و بهترین زبان برنامه نویسی برای شروع و یادگیری را بیابید.
مقاله را یکبار دیگر و ویدیو را یکبار دیگر با دقت ببینید. زبان های مناسب را بنویسد و شروع کنید به یادگیری !
دست دست کردن فایده ای ندارد و بلاخره باید یک زبان برنامه نویسی را یاد بگیرید و در حرفه ی خود حرفی برای گفتن داشته باشید...
ویدیو آموزش انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی برای شروع را بصورت کامل میتوانید از زیر تماشا کنید :)
مقالات دیگر مرتبط با این مقاله ی آموزشی :
دوره های آموزشی مرتبط با این مقاله :
یکی از مزیت های برنامه نویسی اینه که حوزه های زیادی رو پوشش میده. برای شروع هر کدوم رود مپ های از پیش آماده شده ای وجود داره. البته به نظرم بهتره هر کدوم رو در حد مقدماتی تست کرد تا دید به کدام حوزه علاقه وجود دارد.