بیشترین استفاده از زبان پایتون در دنیای واقعی
فهرست مطالب این آموزش :
- معرفی مقاله ی استفاده های زبان برنامه نویسی پایتون
- 1 - توسعه ی اپلیکیشن ها با زبان برنامه نویسی پایتون
- 2 - پشتیبانی از انواع پارادایم های برنامهنویسی
- 3 - زبان پایتون دارای کتابخانه های قوی است
- 4 - سازگاری با پلتفرم ها و سیستم های زیادی
- 5 - دسترسی به بانک اطلاعاتی ( دیتابیس ) در پایتون
- 6 - خوانایی کدهای زبان برنامه نویسی پایتون
- 7 - با پایتون توسعه ی اپلیکیشن های پیچیده ساده میشود
- 8 - فریمورک ها و ابزارهای متن باز زیاد برای پایتون
- 9 - توسعه آزمونمحور با زبان پایتون
- 10 - برنامه های کاربردی دیگر با استفاده از پایتون
- نتیجه گیری مقاله ی آموزشی بیشترین استفاده از زبان پایتون در دنیای واقعی
معرفی استفاده های از زبان برنامه نویسی پایتون
زبان برنامه نویسی پایتون با ویژگی هایی مثل سطح بالا بودن ، ساختار داده درونی ، پویا بودن و سیستم binding یک زبان برنامه نویسی جذاب برای توسعه ی سریع اپلیکیشن ها است .
پایتون متن باز است و به سادگی میتوانید آنرا نصب و استفاده کنید و دیباگ کردن کدهای نوشته شده به زبان برنامه نویسی پایتون نیز آسان است .
در این مقاله قرار است که 10 استفاده ی پرکاربرد زبان برنامه نویسی پایتون در دنیای واقعی را بررسی کنیم .
1 - توسعه ی اپلیکیشن ها با زبان برنامه نویسی پایتون
زبان پایتون برای توسعه ی انواع اپلیکیشن ها کاربرد دارد از جمله اپلیکیشن های تحت وب ، اپلیکیشن های دارای رابط کاربری گرافیکی ، اپلیکیشن های توسعه نرم افزار ، برنامه های تحت شبکه و محاسباتی ،برنامه های کاربردی علوم مختلف ، بازی ها و اپلیکیشن های سه بعدی و اپلیکیشن های مرتبط با تجارت .
پایتون یک حالت تعاملی و بسیار راحت را برای توسعه ی تمام این اپلیکیشن ها فراهم میکند .
2 - پشتیبانی از انواع پارادایم های برنامهنویسی
زبان پایتون بصورت گسترده کاربرد دارد چون از پارادیم های مختلف برنامه نویسی پشتیبانی میکند . برای مثال در پایتون همانطور که بخوبی از برنامه نویسی شی گرایی پشتیبانی میشود از پارادیم برنامه نویسی ساخت یافته نیز پشتیبانی میشود .
پایتون دارای ویژگی هایی است که از مفاهیم مختلف زبان برنامه نویسی کاربردی دیگر نیز پشتیبانی می کند .
زبان پایتون روی سیستم های نوع داینامیک و مدیریت خودکار حافظه مورد استفاده قرار میگیرد .
ویژگی های زبان برنامه نویسی پایتون و پشتیبانی آن از پارادیم های مختلف ، این امکان را به برنامه نویسان میدهد که از کوچکترین اپلیکیشن ها گرفته تا بزرگترین آنها را با زبان برنامه نویسی پایتون پیاده سازی کنند . زبان پایتون برای توسعه ی اپلیکیشن های پیچیده مناسب است .
3 - زبان پایتون دارای کتابخانه های قوی است
زبان پایتون دارای کتابخانه ی بزرگ و قوی بصورت استاندارد است که برای توسعه ی انواع اپلیکیشن ها مورد استفاده قرار میگیرد . این کتابخانه برنامه نویسان را قادر میسازد تا پایتون را در کنار دیگر زبان های برنامه نویسی مورد استفاده قرار دهند .
کتابخانه استاندارد به استفاده از طیف های مختلف ماژول های موجود برای پایتون کمک می کند.
این ماژول به شما کمک می کند تا امکانات اپلیکیشن خود را بدون نوشتن کد اضافی انجام دهید.
برای به دست آوردن اطلاعات بیشتری در مورد ماژول های مختلف ، می توان اسناد مربوط به کتابخانه استاندارد پایتون مراجعه کرد.
هنگام تهیه هر برنامه وب ، اجرای سرویس های وب ، انجام عملیات رشته ای و موارد دیگر مانند پروتکل رابط ، اسناد استاندارد کتابخانه کمک می کند.
4 - سازگاری با پلتفرم ها و سیستم های زیادی
زبان برنامه نویسی پایتون با سیستم ها و پلتفرم های بسیار زیادی سازگار است و به همین دلیل ، برای توسعه برنامه های زیادی استفاده می شود.با کمک مترجمان پایتون ، کد پایتون می تواند بر روی سیستم عامل ها و پلتفرم های خاص اجرا شود چون پایتون از بسیاری سیستم عامل ها پشتیبانی می کند.
همانطور که پایتون یک زبان برنامه نویسی سطح بالاست به شما اجازه میدهد که کدهای خود را روی دستگاه های مختلفی اجرا کنید .
کد جدید و اصلاح شده بدون کامپایل مجدد قابل اجرا است و می توان تأثیر آن را کنترل و بررسی کرد ، خب این یعنی بعد از هر تغییر دیگر نیازی به کامپایل مجدد نیست این امکان باعث صرفه جویی در زمان برنامه نویسان خواهد شد .
5 - دسترسی به بانک اطلاعاتی ( دیتابیس ) در پایتون
استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون همچنین باعث تسهیل دسترسی به پایگاه داده میشود . زبان python به شما کمک میکند تا بتوانید interface دیتابیس های مختلف مثل MySQL, Oracle, Microsoft SQL Server, PostgreSQL و دیگر دیتابیس ها را شخصی سازی کنید . پایتون چند نوع پایگاه داده آبجکت دارد مثل Durus و Durus . این برای API بانک اطلاعاتی استاندارد استفاده می شود و برای دانلود بصورت رایگان در دسترس میباشد.
6 - خوانایی کدهای زبان برنامه نویسی پایتون
کدهای زبان برنامه نویسی پایتون از نظر خوانایی و نگهداری بسیار ساده است .کدهای پایتون به راحتی و در هر کجا که مورد نیاز باشد قابل استفاده مجدد است .
سینتکس زبان برنامه نویسی پایتون خیلی سادست و همین علت باعث شده است که مفاهیم زیاد و مختلفی بدون نوشتن کد اضافی توسعه یابند .
در حالت کلی برای تهیه نرم افزارها و توسعه ی آنها کد برنامه نویسی شده باید از کیفیت خوبی برخوردار باشد و نگهداری کد منبع آسان باشد همچنین زبان برنامه نویسی پایتون تاکید شدیدی بر روی خوانایی بالای کد دارد که در دیگر زبان های برنامه نویسی این ویژگی وجود ندارد .
زبان برنامه نویسی پایتون برای ساختن اپلیکیشن های اختصاصی به شما کمک میکند و خوانایی بالای کد هم در بروزرسانی و نگهداری کدهای نوشته شده بسیار اهمیت دارد که باعث میشود بدون نیاز به تلاش های اضافی برنامه نویس بتواند اپلیکیشن خود را آپدیت کند.
7 - با پایتون توسعه ی اپلیکیشن های پیچیده ساده میشود
برنامه های Python برای ساده کردن روند پیچیده توسعه نرم افزار کاربرد دارد چون پایتون یک زبان برنامه نویسی با اهداف مختلف است. پایتون برای توسعه برنامه های پیچیده مانند برنامه های علمی و محاسباتی ، هم برای دسکتاپ و هم برای برنامه های تحت وب استفاده می شود.
پایتون دارای ویژگی هایی مانند تجزیه و تحلیل داده ها و تجسم است که بدون ایجاد تلاش و وقت اضافی به ایجاد راه حل های سفارشی کمک می کند .
پایتون به شما کمک می کند تا داده ها را به روشی مؤثر و تجسم کنید.
8 - فریمورک ها و ابزارهای متن باز زیاد برای پایتون
زبان برنامه نویسی پایتون متن باز و به راحتی در دسترس است .زبان Python همچنین در هزینه قابل توجهی برای توسعه نرم افزار کمک می کند. وجود برنامه های متن باز زیاد ، فریمورک های متن باز فراوان ، کتابخانه ها و ابزارهای توسعه برای ساختن انواع اپلیکیشن ها باعث میشود هزینه ی توسعه ی اپلیکیشن با پایتون کاهش پیدا کند.
فریمورک های پایتون روند توسعه را برای توسعه برنامه های تحت وب ساده تر کرده است ، برخی از فریم ورک های پایتون عبارتند از Django, Flask, pyramid و ... .
همچنین فریمورک های رابط کاربری گرافیکی Python برای توسعه برنامه مبتنی بر GUI در دسترس هستند.
9 - توسعه آزمونمحور با زبان پایتون
همانطور که برنامه نویسی با زبان پایتون راحت است تست کردن اپلیکیشن نیز با رویکرد توسعه ی آزمون محور نیز آسان است . کیس های مختلف تست را میتوان قبل از هر نوع کدنویسی نوشت .
هر موقع که توسعه ی کد با پایتون شروع شد ، موارد آزمون می توانند تست کدها را همزمان شروع کرده و نتیجه را ارائه دهند .
از این موارد همچنین می توان برای بررسی یا آزمایش پیش نیازها بر اساس کد منبع استفاده کرد.
10 - برنامه های کاربردی دیگر با استفاده از پایتون
زبان برنامه نویسی پایتون بصورت گسترده برای توسعه ی انواع اپلیکیشن های دیگر نیز مورد استفاده قرار میگرد . از جمله رباتیک ، اسکریپت نویسی وب ، اسکریپت نویسی ، هوش مصنوعی ، آنالیز داده ، یادگیری ماشین ، تشخیص چهره ، تشخیص رنگ ، برنامه های طراحی سه بعدی ، اپلیکیشن های تحت کنسول ، اپلیکیشن های مبتنی بر صدا ، اپلیکیشن های مبتنی بر ویدیو ، اپلیکیشن های حرفه ای ، اپلیکیشن های مناسب تصاویر و ... . اینها برخی از برنامه های اصلی مورد استفاده هستند .
نتیجه گیری مقاله ی آموزشی بیشترین استفاده از زبان پایتون در دنیای واقعی
در این مقاله ی آموزشی دیدیم که زبان برنامه نویسی پایتون یک زبان کلی برای توسعه ی انواع اپلیکیشن های تحت وب و دسکتاپ است . زبان پایتون دارای ویژگی های عمومی زبان های برنامه نویسی دیگر نیز هست و یکی از مزیت های پایتون این است که به راحتی میتوانید یاد بگیرید و به آسانی با آن کار کنید.
بعضی جاها گفته میشود که سرعت اپلیکیشن های زبان های دیگر مثل جاوا از پایتون زیادتر است ولی برنامه های پایتون می توانند با حفظ کد و استفاده از زمان اجرای سفارشی ، سرعت بیشتری کسب کنند.
پایتون از ماژول ها و پکیج های زیادی پشتیبانی میکند که مورد علاقه ی برنامه نویسانی است که به ماژولاریتی و استفاده دوباره از کدها علاقه مند هستند .
پایتون افزایش بهره وری را فراهم می کند ، که انتخاب اول توسعه دهندگان است.
این زبان دارای نمودار یادگیری عالی است زیرا از زبان برنامه نویسی عملکردی و رویه ای پشتیبانی می کند.
زبان برنامه نویسی پایتون متن باز است و میتواند بصورت رایگان توزیع شود و این نکته را در نظر داشته باشید که زبان برنامه نویسی بر اساس نیاز ها و سازگاری با پلتفرم ها و پایگاه های داده ی مختلف انتخاب میشود .
به نظرم قدرت اصلی پایتون در کتابخونه هاشه. دلیل اصلی استفاده شدنش در حوزه های متعدد هم دقیقا همین موضوع هست. یوزر فرندلی بودن زبان پایتون یکی دیگر از دلایل محبوبیت این زبان به حساب میاد.