سریال نقشه راه برنامه نویسی-قسمت ۹ - بروز بودن و تمرین در برنامه نویسی
در قسمت ۹ سریال نقشه ی راه برنامه نویسی هستیم و در این مرحله شما توانایی و تخصص لازم برای برنامه نویسی را کسب کرده اید ، حال که یک برنامه نویس عالی هستید برنامه ی بعدی شما چیست ؟
اگر یادگیری روزانه و به مرور برنامه نویسی را رها کنید تخصص شما مثل یک شمعی خواهد بود که کم کم آب میشود و از بین میرود زیرا حوزه ی برنامه نویسی نیازمند یادگیری مستمر و بروزکردن اطلاعات و تخصص هایی هست که قبلتر کسب کرده اید.
در برنامه نویسی یکی از کلیدی ترین مسائلی که در قسمت ۹ سریال نقشه راه برنامه نویسی به شما آموزش داده میشود تمرین روزانه و بروز بودن هست. شما هرچقدر بروزتر باشید یعنی آموزش های جدیدی ببینید سطح تخصص شما بالاتر خواهد بود.
در برنامه نویسی هر روز مطالب و مسائل جدیدی هست که شما باید یاد بگیرید و تصور نکنید که یکبار یاد گرفتید و تخصص را کسب کردید دیگر ماجرای آموزش دیدن تمام شده است.
ویدیو اموزشی به انتهای مقاله افزوده شده است که پیشنهاد میشود حتما تماشا کنید |
اهمیت بروز بودن در برنامه نویسی
برنامه نویسی یکی از شغل هایی هست که هر روز در حال پیشرفت هست چون وابستگی مستقیمی به فناوری و تکنولوژی دارد و ازآنجایی که تکنولوژی دائما در حال پیشرفت و تغییر است شغل برنامه نویسی نیز با آن هماهنگ میشود.
شاید این سوال در ذهن شما هم بوجود بیاد که اگر من یک تخصصی را یاد گرفتم سالهای بعدی دیگر به درد نمیخورد ؟ پاسخ این سوال منفی است هر تخصصی که شما یاد میگیرید درآینده حتما به درد شما میخورد ولی اینکه چگونه و دقیقا در کجا استفاده شود بحث بروز بودن است.
بگذارید یک مثال بزنیم . شما زبان های برنامه نویسی نسبتا قدیمی مثل پایتون ، سی پلاس پلاس و ... را در نظر بگیرید اگر شخصی به این زبان های برنامه نویسی مسلط بوده باشید هنوز هم با گذشت سالهای زیادی تخصص اون قابل قبول است ولی اگر در همان زمینه بماند و بروزرسانی نشود تخصص او در بازار کار به درد نمیخورد...
مثلا زمانی نوشتن کرنل سیستم عامل با سی پلاس پلاس خیلی کار خوبی بود و درآمد عالی داشت اما امروز نوشتن یک برنامه ی دسکتاپ با سی پلاس پلاس بهتر است
در این قسمت ویدیویی مهندس نیکزاد درباره ی کتاب صوتی فقط برای تفریح صحبت میکند و همچنین آموزه هایی از زندگی لینوس توروالدز خالق لینوکس به شما بیان میکند.
رشد در برنامه نویسی صعودی است
یکی از مهم ترین مسائل در یادگیری و بروز بودن در برنامه نویسی صعودی بودن یادگیری و حتی پیشرفت در برنامه نویسی است که توسط بسیاری افراد نادیده گرفته میشود
مثلا فرض کنید شما یک اپلیکیشن طراحی میکنید و اگر این اولین نمونه کار شما باشد هرگز آن انتظارات شما را برآورده نخواهد کرد ولی دومی از اولی بهتر خواهد بود و همینطور ممکن است اپ دهم که توسعه می دهید آن چیزی باشد که انتظار داشتید
پس رشد در تمامی جنبه های برنامه نویسی صعودی است و آرام آرام بهتر میشود ولی بعد از ده بار تکرار و تمرین پیشرفت شما در مقابل شخصی که فقط یک یا دو بار آن را ساخته چند صد برابر خواهد بود ...
ویدیو قسمت نهم سریال نقشه ی راه برنامه نویسی
مقالات دیگر مرتبط با این مقاله ی آموزشی :
سریال نقشه راه برنامه نویسی-قسمت ۸ - اهمیت رزومه سازی چطور برنامه نویس موفقی شویم ؟ سریال نقشه راه برنامه نویسی-قسمت ۴ - اهمیت تحصیلات 10 نکته کلیدی برای یادگیری برنامه نویسی روز برنامه نویسان از کجا اومده ( فلسفه این روز )دوره های آموزشی مرتبط با این مقاله :